Word nu lid!

  • • 4x per jaar Pso-Nieuws
  • • Informatie- en ledenavonden
  • voor 28 euro per jaar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden het lidmaatschap van een patiëntenvereniging

Meld je nu aan

Ruim 15 jaar zet de landelijke Psoriasis Federatie Nederland zich in voor de belangen van psoriasispatiƫnten. Dat vierde zij met genodigden op zaterdagmiddag 13 december in Apeldoorn.

Voorzitter Eit Blanken blikte terug op de oprichting. In naam van zijn vrouw ontving hij symbolisch het unieke naslagwerk Psoriasis van A tot Z van penningmeester en initiatiefnemer Leo Corstjens.
Immers partners van mensen met psoriasis zijn vaak een grote steun en mogen hier ook voor bedankt worden. Zo ook alle regionale, vrijwillige bestuursleden die de federatie al de jaren mogelijk maken.

Psoriasis van A tot ZGratis
Alle leden krijgen komende week gratis een exemplaar van Psoriasis van A tot Z per post, als dank voor hun trouwe lidmaatschap. Bent u geen lid maar wilt u ook dit handige naslagwerk voor 8,95 Euro ontvangen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bellen mag uiteraard ook naar het secretariaat van de PFN: 0592- 859249. Iedere 100 ste besteller krijgt het boek gratis toegezonden.

Word lid
Door lid te worden kunt u alles over de jubileumbijeenkomst lezen in het volgende kwartaalblad PSO-Nieuws. Zo spraken Paul De Corte van de Psoriasis Liga Vlaanderen en Kees-Peter de Roos van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie. Ook steunt u met uw lidmaatschap de belangenbehartiging van mensen met psoriasis in Nederland.